Stötdämpande sulor för pronation | S-PRO - 46-48

349 kr 399 kr
I lager    Sponsrad länk för Bandageshoppen

Sorbothane® Sorbo Pro sulor för pronation och smärtlindring

Inbyggd hälkopp som fångar och stöder hälkudden under hälen. Om du letar efter några innersulor för hela foten kan du dra nytta av Full Strike-modellen.
Inbyggt bågstöd för mellanfot som ger effektivt stöd mot pronation och samtidigt smärtlindring till leder och muskler i framfoten. Detta har en positiv och skyddande effekt mot skador och slitage i fotleder, knän, höfter och rygg.
Avlastar överbelastade fötter.
Minskar stötar och vibrationer som normalt kan orsaka smärta eller öka fotsmärta.

Produktinformation

Sorbothanes unika viskoelastiska polymermaterial absorberar 94,7% av vibrationerna genom stötar innan det sprids i senare led.
På sulan finns en teknisk framfotssula, som ger högsta möjliga energiutbyte när du sätter av på framfoten.
Designad med en biomekanisk passform som centrerar fot- och fotbalansen, vilket förhindrar pronation.
COOLMAX® teknik håller fötterna svala och torra.
Nytt antibakteriellt toppskikt förhindrar lukt från att bildas inuti skon.
Lufthål för optimal ventilation.
Används istället för den befintliga innersulen i skon.
Kan användas i både vanliga vardagsskor eller sportskor.

Dessa pronation sulor är utformade för alla aktiviteter där utmaningar av pronation eller smärta från leder och muskler i framfoten upplevs. Den biomekaniska passformen stöder, justerar och dämpar fotsulan, som centrerar fotens position och upprätthåller fotens balans. Innersulen är gjord av viskoelastisk polymer, som avhåller 94,7% av vibrationerna genom chock och förbättrar kroppens naturliga försvarsmekanismer. Dessa pronationsulor är konstruerade med COOLMAX® tekonoligi, som är utformad för att ge ultimat andningsförmåga genom att transportera bort fukt från kroppen under ihållande och hög aktivitet. Innersulen är klädd i ett antibakteriellt toppskikt, vilket förhindrar lukt från att bildas i skon. Dessa sulor för pronation bör användas istället för den befintliga innersulen i skon.


Om Sorbothane®
Sorbothane® är ett engelskt varumärke som tillverkar innersulor. Sorbothane har gjort innersulor i över 10 år, och idag används deras sulor av både konsumenter och yrkesverksamma. Sorbothane ägs av Performance Health®, som är ledande inom konsumenthygien och den största globala tillverkaren och distributören av produkter för rehabiliterings- och sportmedicinska marknader. Företagets produkter säljs till ledande hälsoinrättningar och utövare som sjukgymnaster, idrottstränare och kiropraktorer, samt direkt till konsumenter.

Sorbo Pro-innersulor finns också på Sorbothanes ® hemsida här.
Lämplig för följande sporter
Alla sporter där utmaningar med pronation eller smärta från leder och muskler i framfoten upplevs. Innersulorna är mycket lämpliga för löpning, eftersom framfotssulan utnyttjar högsta möjliga energiutbyte när den går av på framfoten.
Innehåll i paketet

1 uppsättning Sorbothane® Sorbo Pro sulor för pronation och smärtlindring
Manual

Skötsel och rengöring
Denna innersula kan rengöras med ljummet vatten. Kom ihåg och torka av innersulan efter rengöring. Låt sulan torka före användning. Använd inte värmekällor, såsom radiatorer eller hårtorkar, vilket kan skada den stötdämpande strukturen.
Produktmaterial

Viskoelastisk polymer
Latexfri


Stötdämpande sulor för pronation | S-PRO - 46-48 säljs direkt av Bandageshoppen för snabb leverans.

Läs mer…