Lårband | ECO-887ML - XL

249 kr
I lager    Sponsrad länk för Bandageshoppen

TEYDER ECO-887ML lårband

Stabiliserar och lindrar smärta i låret.
Förhindrar ytterligare skador eller nya skador.
Minskar smärta från kompression runt låret.
Lämplig för lårskador som muskelsmärta, muskelstelhet och milda inflammationer.
Kan även användas för skydd inom idrotten.

Produktinformation

Mjukt, lätt och hudvänligt material för kompression och smärtlindring.
Bra passform och hög slitkomfort.
Antal: 1 st.
Färg: Beige.
Passar både höger och vänster lår.
För vuxna och stora barn. Både män och kvinnor.

Detta lårband från TEYDER är en lätt lårband, som med sin lätta vikt och sitt tunna ECO Elastic tyg, lämpar sig riktigt bra när du är ute efter ett lätt stöd. Detta lårbandet kan hjälpa till med olika smärtor och skador och kan även användas förebyggande.

ECO Elastic är en speciell vävning från spanska TEYDER som är elastisk, ventilerande och sömlöst. Det erbjuder en lätt komprimering tack vare produktens huvudkomponenter: polyamid och elastan. Tyget är vävt med exakta kompressionszoner, för att undvika för mycket komprimering vid till exempel produktens kanter, vilket kan orsaka obehag. Tyget är tillverkat för lätt behandling och skydd i olika sporter. Väl lämplig för mindre skador och inflammatoriska problem.

Se till exempel även vårt justerbara lårband TS-1 från ZAMST® här.


Om TEYDER
TEYDER är en spansk tillverkare som har innoverat utan begränsningar i 30 år. Idag erbjuder TEYDER ett modernt och brett utbud av produkter med teknisk ortopedi, idrottsmedicin och rörlighetshjälpmedel. En funktionell produktlinje tillverkad med de bästa materialen och garantierna. Deras produkter följer strikt alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har TEYDER alla nödvändiga maskiner, och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet.

ECO-887ML lårbindning finns också på TEYDER's internationella hemsida här.
Lämplig för följande sporter
Alla sporter beroende på skada – golf, handboll, volleyboll, basket, tennis osv.
Innehåll i paketet

1 teyder eco-887ML lårband i beige

Skötsel och rengöring
Produkten måste tvättas för hand. Tvätta försiktigt och torka bandet med hjälp av en handduk. Produkten ska torkas i skuggan. Dra åt alla remmar när du tvättar bandet. Om du tvättar bandet utan att stänga remmarna kan kardborrebandet försvagas. Använd inte ett järn- eller klorbaserat blekmedel.

Torktumla inte. Detta kan skada produkten. Rengör inte produkten kemiskt (kemtvätt). Använd inte alkohol eller bensin för att tvätta produkten. Även  detta kan skada produkten.

Lårband | ECO-887ML - XL säljs direkt av Bandageshoppen för snabb leverans.

Läs mer…