Kompressionsstrumpor för sport - 35-37

589 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bandageshoppen


Kompressionsstrumpor för sport ReflexWearDessa sportkompressionsstrumpor är stickade med samma tunna, ultramjuka Celliant-tråd som används i ReflexWear® sportkompressionsstrumpor. Detta kompletteras med en kompression på 18-21 mmHg över ankelområdet, som gradvis minskas upp längs benet. Resultatet är att blodcirkulationen förbättras på kort tid.Egenskaper hos dessa ReflexWear®-strumpor
Temperaturreglering (kalla fötter blir varmare, medan mycket varma fötter blir svalare).Ökar syrehalten och blodcirkulationen i fötterna.Minskar neuropatisk smärta.Hjälper mot kramper i benen.Minskar smärta vid artrit.Ökar sårläkningen.Förbättrar sömnkvaliteten.Förbättrar idrottsprestationer.Inga åtdragande och irriterande resårband.Helt platta sömmar som inte stör.
Om Celliant™ReflexWear® strumpor och handskar är stickade med ett av de mest vetenskapligt beprövade och avancerade garnerna på marknaden, Celliant™. Denna tråd har infunderats med tre olika mineraler som krossas till mikropartiklar och skjuts in i polyesterfibern. Dessa mineraler tvättas aldrig ur, oavsett antal tvättar.Celliant™ ökar syrehalten i fötterna med 9%, vilket också ökar blodcirkulationen i fötterna och reglerar temperaturen i fötterna.Många människor lider i större eller mindre utsträckning av dålig blodcirkulation och låg syrehalt i fötterna. Några av symptomen kan vara kalla fötter, rastlösa ben och fötter, kramper, sömnkänsla i fötterna och neuropatismärtor. Det är här ReflexWear®-strumpor kan hjälpa dig.Om diabetesstrumporDiabetessockor eller -strumpor är speciellt utformade för att hålla fötterna torra, minska risken för fotskador och förbättra blodcirkulationen. De är en viktig del av fotvården, som är en viktig aspekt av diabetesbehandlingen på grund av de potentiella skador på nerv- och cirkulationssystemen som orsakas av höga blodsockernivåer. Nervskador (diabetisk neuropati) minskar känseln i fötterna, särskilt fotsulorna, och ökar risken för skador.Cirkulationsproblem försvårar sårläkning eftersom det krävs ett kontinuerligt blodflöde. Förhöjda blodsockernivåer kan också hämma immunförsvaret. Om dessa problem inte åtgärdas kan de skapa en situation som kan leda till amputation eller till och med dödsfall.Alla med diabetes behöver inte diabetessockor. För dem som inte har några fotproblem räcker det med vanliga strumpor som är bekväma. Det kan dock vara en bra idé att ha diabetessockor när man reser, eftersom långvarigt sittande kan öka risken för svullnad eller blodproppar.Personer med diabetes som skulle ha nytta av att alltid bära strumpor som endast är avsedda för diabetiker är de som gör det:
Har upplevt förändringar i fotens färg eller temperatur, irritation, nervskador, blåsor eller svampinfektioner.Ofta har svettiga eller fuktiga fötter.Har en minskad pedalpuls (ett mått som tas på fotens ovansida och bakom den inre fotleden) som förknippas med en ökad risk för perifer arteriell sjukdom eller en annan form av åderförkalkning. Vi rekommenderar att du kontaktar din läkare om du misstänker detta.
Om ReflexWear®ReflexWear® ägs av Kilde Medic, ett litet men dynamiskt danskt företag som är stolt över att leverera topprodukter med unika egenskaper. Alla deras produkter är 100% producerade inom EU. Från början till slut, utan några undantag. Huvudkontor och lager ligger i Danmark, och härifrån betjänar de sina kunder över hela världen.Innehåll i förpackningen1 set ReflexWear® Sports High Compression-strumpor i svart.Produktmaterial90% Celliant, 10% Elastan.


Kompressionsstrumpor för sport - 35-37 säljs direkt av Bandageshoppen för snabb leverans.

Läs mer…