Handledsstöd | 4142 - Höger, Large

699 kr
I lager    Sponsrad länk för Bandageshoppen

Ottobock Manu 3D 4142 handledsstöd

Stöder och stabiliserar handleden.
Kan lindra smärta.
Välägnar sig för irritation i området runt handleden, mindre stukningar, karpaltunnelsyndrom, sensår (tendovaginit) och artros i handleden.

Produktinformation

Anatomisk design med bra passform.
Vattenavvisande material och lämpligt för daglig användning.
Inlagd ™ plastskena som kan tas bort.
Kardborrbanden kan klippas vid behov.

Ottobock Manu 3D är ett klassiskt elastiskt handledsstöd. Modellen har oberoende kardborrband som kan justeras till handleden och underarmen. Materialet är ventilerande och väl lämpligt för långvarigt och nattligt slitage. Idealisk för behandling av reumatoid artrit, artros och seninflammation.
Om Ottobock
I mer än 90 år har Ottobocks uppdrag varit att återställa och förbättra oberoendet för personer med rörelsehinder. Ottobock tillverkar produkter som proteser, ortopeder, hängslen och mycket mer. Deras kvalitet och avancerade teknik återspeglas tydligt i deras produktlinjer och därför har vi valt att ha Ottobock som ett vanligt varumärke i vårt sortiment här på webbshoppen.

Ottobock grundades i Tyskland 1919 av Otto Bock. Idag har Ottobock mer än 46 kontor som säljer till mer än 100 länder över hela världen. Ottobock har sitt huvudkontor i Duderstadt, Tyskland, och sysselsätter mer än 5 000 personer. Det gör Ottobock till en av de absolut största inom sitt område.

Slutligen fortsätter Ottobock att ge tillbaka till samhället och stödja olika välgörenhetsorganisationer och projekt som överensstämmer med deras uppdrag att återställa självständigheten.

Ottobock Manu 3D 4142 handledsstöd finns också på Ottobocks internationella hemsida här.
Innehåll i paketet

1 ottobock manu 3D 4142 handledsstöd i svart färg.
Manualen kan laddas ner här.

Skötsel och rengöring
Produkten måste tvättas för hand. Tvätta försiktigt och torka bandaget med hjälp av en handduk. Produkten ska torkas i skuggan. Dra åt alla remmar när du tvättar bandaget. Om du tvättar bandaget utan att stänga remmarna kan kardborrebandet försvagas. Använd inte ett järn- eller klorbaserat blekmedel.

Torktumla inte. Detta kan skada produkten. Rengör inte produkten kemiskt (kemtvätt). Använd inte alkohol eller bensin för att tvätta produkten. Även detta kan skada produkten.
Produktmaterial

PA, PES, EA, PUR, PP/EBAC.


Handledsstöd | 4142 - Höger, Large säljs direkt av Bandageshoppen för snabb leverans.

Läs mer…