Handledsband | ECO-885MN - Small

249 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bandageshoppen

TEYDER ECO-885CD handledsband

Stabiliserar och lindrar handleden.
Förhindrar ytterligare skador eller nya skador.
Minska smärta från komprimering runt handleden.
Lämplig för handledsskador som seninflammation, artros och lätt inflammation.
Kan även användas för skydd inom idrotten.

Produktinformation

Mjukt, lätt och hudvänligt material för kompression och smärtlindring.
Bra passform och hög slitkomfort.
Antal: 1 st.
Färg: Beige.
Passar både höger och vänster handled.
För vuxna och stora barn. Både män och kvinnor.

Detta handledsband från TEYDER är ett lätt band, som med sin lätta vikt och sitt tunna ECO Elastic tyg lämpar sig riktigt bra när du bara vill ha ett lätt stöd. Detta band kan hjälpa till med olika smärtor och skador och kan också användas förebyggande.

ECO Elastic är en speciell vävning från spanska TEYDER som är elastiskt, ventilerande och sömlöst. Det erbjuder en lätt komprimering tack vare produktens huvudkomponenter: polyamid och elastan. Tyget är vävt med exakta kompressionszoner, för att undvika för mycket komprimering vid till exempel produktens kanter, vilket kan orsaka obehag. Tyget är tillverkat för lätt behandling och skydd i olika sporter. Väl lämplig för mindre skador och inflammatoriska problem.

Om du till exempel vill ha ett starkare handledsband kan du titta på Model 535 från LP Support här.


Om TEYDER
TEYDER är en spansk tillverkare som har innoverat utan begränsningar i 30 år. Idag erbjuder TEYDER ett modernt och brett utbud av produkter med teknisk ortopedi, idrottsmedicin och rörlighetshjälpmedel. En funktionell produktlinje tillverkad med de bästa materialen och garantierna. Deras produkter följer strikt alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har TEYDER alla nödvändiga maskiner, och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet.

Eco-885MN handledsband finns också på TEYDER'S internationella hemsida här.
Lämplig för följande sporter
Alla sporter beroende på skada – golf, handboll, volleyboll, basket, tennis osv.
Innehåll i paketet

1 teyder eco-885MN handledsband i beige

Skötsel och rengöring
Produkten måste tvättas för hand. Tvätta försiktigt och torka bandet med hjälp av en handduk. Produkten ska torkas i skuggan. Dra åt alla remmar när du tvättar bandet. Om du tvättar bandet utan att stänga remmarna kan kardborrebandet försvagas. Använd inte ett järn- eller klorbaserat blekmedel.

Torktumla inte. Detta kan skada produkten. Rengör inte produkten kemiskt (kemtvätt). Använd inte alkohol eller bensin för att tvätta produkten. Även detta kan skada produkten.

Handledsband | ECO-885MN - Small säljs direkt av Bandageshoppen för snabb leverans.

Läs mer…