Halskrage | 50C20 - Mellan - 10 cm

1 049 kr
I lager    Sponsrad länk för Bandageshoppen

Ottobock Necky Color Cervical 50C20 halskrage

Ger värme och stöd.
Begränsar rörelseområdet.
Lindrar smärta i nacken.
Väl lämplig för nacksmärta, hypermobilitet i nacken, artritsmärta i området runt halsen, smärta på grund av trängsel, whiplashskador och skrubbsår i nacken.

Produktinformation

Anatomisk design för optimal passform. Mycket bekvämare än många av de billiga modellerna.
Design för haka och struphuvud för hög bärkomfort.
Justerbar kardborrestängning lämplig för 37-47 cm i halsomkrets.
Tvättbar och hygienisk.

Necky Color 50C20 halskrage från Ottobock ger nödvändigt stöd och säkerhet för nacken efter en whiplashskada eller vid artritsmärta. Förutom att begränsa rörelsen ger det också en värmande effekt som är mycket avkopplande för nackens muskulatur.
Om Ottobock
I mer än 90 år har Ottobocks uppdrag varit att återställa och förbättra oberoendet för personer med rörelsehinder. Ottobock tillverkar produkter som proteser, ortopeder, hängslen och mycket mer. Deras kvalitet och avancerade teknik återspeglas tydligt i deras produktlinjer och därför har vi valt att ha Ottobock som ett vanligt varumärke i vårt sortiment här på webbshoppen.

Ottobock grundades i Tyskland 1919 av Otto Bock. Idag har Ottobock mer än 46 kontor som säljer till mer än 100 länder över hela världen. Ottobock har sitt huvudkontor i Duderstadt, Tyskland, och sysselsätter mer än 5 000 personer. Det gör Ottobock till en av de absolut största inom sitt område.

Slutligen fortsätter Ottobock att ge tillbaka till samhället och stödja olika välgörenhetsorganisationer och projekt som överensstämmer med deras uppdrag att återställa självständigheten.

Necky Color 50C20 halskrage finns även på Ottobocks internationella hemsida här.
Innehåll i paketet

1 ottobock necky color 50C20 svanskrage i färgen beige.
Manualen kan laddas ner här.

Skötsel och rengöring
Produkten måste tvättas för hand. Tvätta försiktigt och torka bandaget med hjälp av en handduk. Produkten ska torkas i skuggan. Dra åt alla remmar när du tvättar halskragen. Om du tvättar halskragen utan att stänga remmarna kan kardborrebandet försvagas. Använd inte ett järn- eller klorbaserat blekmedel.

Torktumla inte. Detta kan skada produkten. Rengör inte produkten kemiskt (kemtvätt). Använd inte alkohol eller bensin för att tvätta produkten. Även detta kan skada produkten.
Produktmaterial

PA, PES, PUR, PCM.


Halskrage | 50C20 - Mellan - 10 cm säljs direkt av Bandageshoppen för snabb leverans.

Läs mer…