Bukbälte - bråck - EQ Classic - XXL

2 699 kr
I lager    Sponsrad länk för Bandageshoppen


Ottobocks magbälte är konstruerat av kvalitetsmaterial inklusive polyamid, gummi och spiralfjädrar som säkerställer hållbarhet och komfort. Produkten är Oeko-Tex godkänd, så du kan vara säker på dess säkerhet och kvalitet.Detta bukbälte ger lätt stöd och kompression för både mag- och ärrvävnadsbråck. Den är designad med spiralhängslen som ger stabilt stöd utan att kompromissa med komforten. Produkten kommer i en rak modell med inbyggda spiralfjädrar och en justerbar kardborrstängning för en skräddarsydd passform.Ottobocks magbälte är mångsidig i användning. Den kan bäras med den högsta delen placerad mitt fram eller på sidan av kroppen, efter dina individuella behov. Fronthöjden på ca. 25 cm och rygghöjden på ca. 19 cm säkerställer rätt balans mellan stöd och rörelsefrihet.Detta bukbälte är idealiskt för personer med mag- och hiatalbråck som letar efter bekvämt och effektivt stöd.
Skräddarsytt stöd för mag- och ärrvävnadsbråckKvalitetsmaterial med Oeko-Tex godkännandeLätt och bekvämt stöd med spiralhängslenJusterbar kardborrestängning för personlig passformAnvändarvänlig design med möjlighet att välja bältesposition
Ge din mage och bråckområdet det stöd den förtjänar med Ottobocks pålitliga bukbälte. Beställ nu för att uppleva komforten och stödet som gör skillnad.


Bukbälte - bråck - EQ Classic - XXL säljs direkt av Bandageshoppen för snabb leverans.

Läs mer…